Aan de slag met Oefenruimte.

Het is jouw leven. Dus alle training en coaching is precies op maat. Geen standaard model of truc. Super praktisch. Super empowerend. Super persoonlijk.

Het gaat over jou. Oefenruimte versterkt je.

4 x wat Oefenruimte voor jou kan betekenen:

1.Training versterkt je kracht.

Toegankelijk basisprogramma voor jouw organisatie.

Leer jezelf leiden. Praktische handvatten om je doelen te bereiken en beter om te gaan met spanning, werkdruk en verandering. Zorg voor meer voldoening & focus in je werk. Werk prettiger samen door persoonlijk leiderschap.

Direct toepasbaar. Eenvoudig en krachtig programma, ongeacht werkervaring. Verdiepend programma mogelijk. Ook als individuele training beschikbaar. 

2.TeamCoaching versterkt je betrokkenheid.

Zelf samen doelen bereiken.

Leiderschap voor iedereen. Samen ver komen betekent dat ieder voor zich het pad moet afleggen. Mijn procesbegeleiding van teams versterkt het persoonlijk leiderschap van iedereen. Vergroot zo betrokkenheid en voorkomt gedoe. Meer eigen verantwoordelijkheid & meer verbinding en focus.

Van A naar B in korte tijd. Samen. En iedereen doet mee.

3.DirectieCoaching versterkt je overzicht.

Reflecteren en experimenteren als basis voor ondernemerschap.

Als leider sta je er vaak alleen voor. Je neemt beslissingen in moeilijke omstandigheden. Je houdt rekening met mens, organisatie en omgeving. Soms wil je een sparringpartner. Om scherp te blijven. Om te zien welke kritiek je moet negeren en welke vooral niet. Om tunnelvisie te voorkomen en jezelf te ontwikkelen. Je bent ook een mens.

4. Training Persoonlijke Oefenruimte.

Wat is eigenlijk Persoonlijke Oefenruimte?

Oefenruimte gaat over de vrijheid om te proberen, fouten te maken en opnieuw te beginnen.
Persoonlijke Oefenruimte gaat over de vrijheid om te zijn.

Doe mee met de Training Persoonlijke Oefenruimte!

Dit is een super praktisch en super persoonlijk programma van 7 trainingsdagen. Het gaat over jou…en het is nog leuk ook!

De ontwikkeling die jij zelf wenst staat centraal in het programma. Stap voor stap ontwikkel je je eigen Oefenruimte en raak je empowered. Je wordt een meester in wat voor jou belangrijk is. De training verandert je leven.

Ja, ik wil Oefenruimte!

Laten we een afspraak maken:

Ik heb interesse in (meerdere antwoorden mogelijk):